Choco oats

Choco oats

Voor de iets koudere ochtenden is dit recept heerlijk. Dit voelt als een knuffel in een kom. 

Wat heb je nodig?

40 gram havermout
175 milliliter plantaardige melk
60 milliliter water
1 eetlepel cacaopoeder
2 theelepels maple syrup, agave of kokosbloesemsuiker
½ theelepel vanille extract
Toppings naar smaak, denk aan schijfjes aardbei, amandelschaafsel, kokosvlokken


Wat moet je doen?

Giet de melk en het water in een medium (steel) pannetje en breng aan de kook. Voeg hierna de havermout, cacao poeder, zoetmiddel en vanille toe. Doe de deksel op de pan en zet op middelhoog vuur. Kook nog 5 tot 10 minuten tot je de gewenste dikte hebt. Blijf roeren zodat de havermout niet aan de pan vastgekoekt raakt. 

Giet in een kom of diep bord, voeg de toppings toe en serveer warm. 

*Recept is ontwikkeld door chefkok Raul Dhanani. 

co

Dit zag er heerlijk uit, ik wil meer

Ontbijt feestje nummer twee