Het te druk hebben en je druk voelen,

is een keuze

Wij leren jou leven vanuit rust, helderheid, vertraging en stilte. Daaruit wordt helder wat jij wilt doen in je leven.

Lees meer

Hey jij, je bent wat vergeten toen jij je zo haastte voor je gezin, je werk of je studie.

Je vergat jezelf

 

Herken jij dit?

 • Dat je wekker is ingesteld om zo lang mogelijk te kunnen slapen, je paniekerig wakker wordt en in je kleding schiet, terwijl je aan het aanrecht een boterham naar binnen werkt?

 • Dat je overweldigd bent door alle drukte in je hoofd en dat gedachten maar niet lijken te stoppen?

 • Dat je moeite hebt met jezelf als waardig en krachtig zien?

 • Dat je tijdens het wandelen continu aan je werk denkt of alles wat je nog moet doen?

 • Dat je steeds terugvalt in oude gedachtenpatronen en oud gedrag?

 • Dat je je ontevreden voelt, omdat je weinig gedaan krijgt?

 • Dat je wéét dat er meer uit het leven valt te halen, maar niet weet waar te beginnen?

 • Dat je van alles bent gestart, maar zelden iets afmaakt?

 

De meeste mensen starten hun dag met hun eerste prioriteiten. Druk bezig met het zorgen van hun gezin, druk haasten naar hun werk, druk druk druk. Maar dan vergeet je wat echt prioriteit heeft. Namelijk jezelf. Jij! Pas als jij goed voor jezelf zorgt, kun je de allerbeste versie van jezelf worden. Kun je het allerbeste je werk doen. Kun je de allerbeste moeder of vader zijn. Kun je de allerbeste student zijn. Niemand heeft er iets aan als jij een leven leeft waar je geen energie van krijgt. Een leven, waarin jij van alles doet op de automatische piloot, een leven waarin jij jezelf vergeet en alles wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt.

Wij herkennen dit maar al te goed.

Wij hebben niet altijd voluit geleefd. Keken op tegen de dag die komen ging. Waren dagelijks ontevreden en gehaast en constant overprikkeld. Maar gelukkig weten wij nu exact hoe we je hierbij kunnen helpen. Door jarenlange zelfontwikkeling, cursussen, workshops en opleidingen kreeg onze persoonlijke groei een boost en hebben wij ons leven 180 graden omgegooid. Inmiddels leven we in volkomen vrijheid en rust. Doordat wij tools, gewoontes en daardoor een lifestyle hebben gevonden, die dit creëren.

Jij kunt elke ochtend transformeren in een helpende tool die jou in je hoogste potentieel zet, waardoor jij transformeert

"How you spend your morning, is how you spend your life"

 

 

Fase1

Zo werkt het

eenvroegbegin is een 6 weekse cursus waar jij voorop staat

Wij helpen jou om een fijne ochtendroutine voor jezelf te ontwikkelen, zodat jij tijd hebt voor jezelf. We staan gezamenlijk op wanneer de zon opkomt. In de vroege uuurtjes gaan wij ons bezighouden met het groeien van onze mindset, reflectie, lezen, het ontdekken van onze passies, schrijven, healen, rusten en opladen. We voeden ons prachtige lijf en ons krachtig brein. We starten weer op 30 augustus!

 

wakey

Fase2

De opruim-fase

We gaan alles verwijderen wat tussen jou en je droomleven instaat

Je weet vast hoe het voelt als jij je huis een lenteschoonmaak geeft. Het voelt fris, opgeruimd, leeg, vrij. Dat gevoel kunnen we ieder moment creëren wanneer we loslaten. Niet alleen van spullen, ook van digitale prikkels, impulsen, maar ook net zo goed oude overtuigingen en toxische relaties. In deze module leer jij om afscheid te nemen van het oude, zodat je letterlijk ruimte kunt maken voor een nieuwe versie van jou. 

minimal

Fase3

Je begint je droomleven te leven

Vanuit RE-START kun je beginnen met je nieuwe leven. Je leert in onze cursus alle tools om dit te gaan ontdekken voor jezelf via de modules met videolessen. Wat wil jij? Hoe kom je daarachter? Je gaat blijvend resultaat ervaren en je valt niet langer terug in oud gedrag. Je zit bomvol inspiratie en je leven begint nu echt 180 graden te veranderen. Je onderneemt actie. Je voelt een complete stilte en rust in jezelf, door alles wat je hebt geleerd en je kunt nu zonder stress werken aan je dromen.

passie

Fase4

Je vergeet jezelf niet meer

Aan het eind van de cursus kun jij veel beter aanvoelen wanneer je iets wel of niet wilt. Wanneer je over grenzen heen gaat. Je hebt alle tools en tricks geleerd om alles uit je ochtend te halen en daardoor alles uit je leven. Je zet elke ochtend een stevige basis voor jezelf waardoor jij controle over de dag hebt, in plaats van dat de dag controle heeft over jou. Je ervaart veel meer rust in je binnen- en buitenwereld. Je hebt gevonden wat je echt wilt en zoekt in het leven en hebt acties ondernomen om dit in gang te zetten.

relax

Message

Na deze cursus heb jij tools ontwikkelt om meer rust in je leven te ervaren. Vanuit hier weet jij exact wie jij bent en wat je wilt doen

 

 

 • Je kunt eerder je grenzen aangeven
 • Je onderneemt actie om dromen te realiseren
 • Je zit vol inspiratie en motivatie
 • Je pakt de regie terug over je leven
 • Je kunt beter omgaan met tegenslagen
 • Je weet hoe je omgaat met lastige gevoelens en gedachten
 • Je voelt je vrijer en stabieler
 • Je hebt volop energie
 • Je bent minder streng voor jezelf
 • Je hebt meer tijd over op je dag
 • Je hebt het gevoel dat je groeit en meer jezelf wordt

Ga met ons aan de slag deze 6 weken en gun jezelf dit cadeau. Zie het als bewijs naar jezelf toe dat je nu echt wilt veranderen en doorpakken. De transformatie die jij na afloop ervaart, is het 100% waard.

Meld me aan!

Deze cursus is de perfecte afwisseling tussen de 'slow living lifestyle' en tóch al je doelen behalen

Wij bieden jou alle tools, alle lessen, alle inspiratie, een inspirerende omgeving met like-minded mensen om boven jezelf uit te stijgen.

Feature

Toegang tot heldere en motiverende videolessen

Feature

Makkelijke, gezonde, suiker- en glutenvrije ontbijtrecepten. Deze zorgen ervoor dat je écht gezond start met je dag. 

Feature

Inzicht krijgen in jouw denkpatronen en gevoelswereld. We gaan samen ontdekken wat jouw droomleven is en wat hetgeen is dat je tegenhoudt. 

Feature

Tips & tricks voor een meer rustig, langzaam en mindful leven.

Reviews

Wat vorige cursisten zeggen

M.B .
Ik vind jullie echt top! Had eerst zoiets van, moet ik deze cursus wel doen, maar het is elke cent absoluut waard! Het brengt me zoveel meer dan ik had verwacht
R.V .
Jullie waren fijn, de set up van de ochtendmeditaties was fijn. De groep was fijn. De afterglow is fijn. En ja, het was soms ook even hard werken, met een goede spiegel hier en daar, en dat is denk ik het belangrijkste geweest, in een vertrouwde omgeving groeien. Dank!
A.J .
De cursus voldeed zelfs meer dan aan mijn verwachtingen. Ik had niet verwacht dat de begeleiding zo diep zou gaan.

Onze pakketten

 

Zelf

Start: wanneer jij wilt

Hiermee volg jij het programma volledig digitaal. Je hebt toegang tot de modules en kunt hierdoor alles in je eigen tijd volgen.

Dit zit hierbij inbegrepen:

 • Toegang tot modules (je ontvangt per module 3 videolessen waarin wij jou inspireren, motiveren en aanzetten tot actie)
 • Tips & tricks voor 'Slow Living' (wij leren je hoe je meer rust aanbrengt in je hoofd en in je leven)
 • Ontbijtrecepten (een kickstart van je dag, begint met een goed en gezond ontbijt. Let op, met het basis pakket ontvang je 4 recepten, met het middel pakket maar liefst 8)

€ 99

Bestel nu

Eenmalige investering

Samen

Tijdelijk niet beschikbaar

Haal meer uit jezelf door je te verbinden met gelijkgestemden en te groeien in een veilige, motiverende omgeving. Implementeer dírect je goede gewoontes door de LIVE ochtendmeditaties.

 • Alles van het 'Zelf' pakket
 • Toegang tot extra modules (in de extra modules gaan wij meer de diepte in. Leer jezelf beter kennen, boek blijvende resultaten en onderneem actie. Wij delen onze meest waardevolle lessen met je)
 • Toegang tot de community (je omringt jezelf met een groep gelijkgestemden. Je kunt ervaringen en tips & tricks uitwisselen)
 • Gezamenlijke ochtendmeditaties LIVE (samen met de community starten we iedere ochtend om 06:30 via een korte Zoom-sessie. Hierin ontvang jij een begeleide meditatie van ons. Dit is dé stok achter de deur)

€ 249

Bestel nu!

Eenmalige investering

(Liever in termijnen betalen? Dat kan! Stuur ons even een mail)

Team

Tijdelijk niet beschikbaar

Haal het maximale uit jezelf met dit pakket. Hiermee heb jij dírect toegang tot ons en kun jij ons wekelijks alles vragen in een coachingsessie speciaal voor jou alleen. Je ontvangt onze onverdeelde tijd, want jou helpen naar een fijnere toekomst doen wij het allerliefst.

 • Alles van het 'Samen' pakket
 • Iedere week een Live coaching call/Q&A met ons van een uur (welke dag dit wordt stemmen we met jou af)
 • Hulp bij je dagplanning (wat zijn high impact habits? Hoe implementeer je deze in je dag? Wat doe je tussen je routines door?)

€ 499

Ik ga ervoor

Eenmalige investering

(Liever in termijnen betalen? Dat kan! Stuur ons even een mail)

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook meedoen als ik vroeg op moet staan voor mijn werk?
  • Jazeker! Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en wij moedigen jou aan om je eigen ochtendroutine te creëren die voor jou passend is. Het kan zijn dat je de Live ochtendmeditaties niet elke dag kunt volgen bij ons Samen pakket. De meditaties nemen wij echter op en plaatsen wij online, zodat jij ze op een moment kunt doen dat wel voor jou uitkomt.

 • Hoe laat gaan jullie slapen?
  • Dit komt uitgebreid aan bod in de cursus. We besteden namelijk evenveel aandacht aan de avondroutine als de ochtendroutine. Het verschilt per persoon hoeveel slaap je nodig hebt, dit mag je voor jezelf uitrekenen en dan terugrekenen vanaf het moment dat je wilt opstaan. 

 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  • Deze cursus is voor iedereen die méér uit zijn leven en zijn dagen wilt halen. Die overwhelmd zijn door hun drukke leven, drukke gedachten en graag meer rust willen. Maar evengoed voor de mensen die nog téveel in hun comfortzone zitten en niet goed durven beslissingen te maken. Door jezelf te omringen met mensen die allemaal gemotiveerd zijn om echt met zichzelf aan de slag te gaan, ga jij automatisch ook het beste uit jezelf halen! 

   We zorgen ervoor dat jij leert om in balans te zijn. Gaan voor je droomleven en alles eruit halen wat erin zit, zonder angst! En dat toch doen op een rustige manier van leven, zonder stress en burn-out.

   Stop met twijfelen en meld je vandaag nog aan! 

 • Hoe zorgt de cursus ervoor dat ik meer rust in mijn hoofd krijg?
  • Als je geen rust voelt, is er ruis. Want rust is onze werkelijke staat van zijn. Onrust betekent dat er iets opgehelderd moet worden. En we hebben vaak niet door dat onrust van je binnenwereld doorwerkt naar je buitenwereld en ook van je buitenwereld naar je binnenwereld. Dus we gaan alles opruimen in de Opruim-fase. Wat creërt onrust in je binnenwereld en waar ervaar je onrust in je buitenwereld? Je huis is een spiegel, je financiën zijn een spiegel.

   Daarnaast leren we jou om in je routines meer rust aan te brengen op alle lagen.

 • Hoe weet ik of deze cursus echt voor mij gaat werken?
  • Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie aan. Als jij je maximaal hebt ingezet om echt duurzaam verandering aan te brengen in je leven en onze cursus jou daar niet bij heeft geholpen, krijg jij je geld terug.

Vanuit innerlijke kalmte met zelfvertrouwen je dromen waarmaken

 

'En op die ene dag, besloot ik dat haast en stress niet langer meer onderdeel waren van mijn leven. Stress wordt door jezelf gecreëerd en ik stop met dit te voeden. We kunnen middenin de chaos altijd kiezen voor kalmte en geluk.'

 

Waar jij nu staat in je leven, is een resultaat van je gedrag en gewoontes. Dus waar jij naar toe wilt gaan in je leven en wat je wilt bereiken, hangt volledig af van wie jij vanaf dit moment kiest te zijn. 

 

Dus ga aan de slag met je routines, omring je met inspirerende mensen, creëer voedende gewoontes, haal iedere ochtend het beste uit jezelf, ontdek al je dromen en verlangens en begin met deze waar te maken. Vanuit de zelfverzekerde versie die ook in jou zit. Jij kunt dit en wij helpen je. 100%

Pak deze deal