Missie

Wij leren je om jezelf te helpen. Om je twijfels uit te dagen en in actie te komen op een manier die bij jou past.

Visie

Leven vanuit gezonde zelfzorg, heeft een positief effect op de omgeving. Daarom creëren wij een community die actief samenwerkt aan een wereld waarin alles en iedereen meetelt. 

Onze persoonlijke reis

Het leven is donker

Alles voelde zwaar. De donkerste momenten in ons leven, waren de dagen dat we enkel uit bed wilden komen, om onze suïcidale gedachten uiting te geven.

Wanneer ga je ergens echt voor staan? Dat je voelt, dit is wat ik mag doen hier in dit leven. Die drive ontstaat vaak pas op het moment dat je zelf tegen problemen aanloopt. Zo ook bij ons. Wij hebben allebei een verleden met psychische problemen. Depressies, burn- out, psychoses, angststoornissen, zelfbeschadiging.

 

donker

Een klein lichtpuntje

Er kwam hulp vanuit de traditionele gezondheidszorg. Er was aandacht voor onze problemen. Het was een voorzichtig begin.

Stapje voor stapje ging het steeds iets beter. We kregen meer rust, routine en structuur. Langzaamaan pakten we ons leven weer op. We konden weer beginnen met werken, we gingen gezonder eten, vonden de moed en het vertrouwen om weer relaties op te bouwen en te onderhouden.

 

light

Nog niet vol in het licht

De symptomen verdwenen, maar de wortels nog niet.

Vanuit de stabiliteit die we hadden gevonden, voelden we nog steeds niet een ‘dit is waar ik voor leef’. Toen wij in aanraking kwamen met mindfulness, meditatie, veganisme, spiritualiteit en non-dualiteit, ging er echter een wereld voor ons open. We leerden onszelf nog beter kennen en heelden onze wonden. Met wortel en al.

wij

Aan de slag

De start van de diepere heling is het moment waarop wij elkaar ontmoeten. 

We raakten verslaafd aan zelfontwikkeling, persoonlijke groei en ondernemerschap. We verslonden tientallen boeken, cursussen en webinars. We gingen met coaches aan de slag om te werken aan onze mindset en onze vaardigheden. We voelden dat we op aarde zijn om een beweging op gang te zetten. Om een wezenlijke en waardevolle bijdrage leveren. 

 

personal growth

Houvast bieden

Toen we ons experiment met “The Miracle Morning” deelden op instagram - met als motto ‘Persoonlijke groei doe je samen’ - was er binnen een paar dagen een groep van 40 deelnemers.

Midden in de crisis, verzorgden we iedere ochtend om 06:00 's ochtends een meditatie en motiveerden de groep voor persoonlijke groei. Dit is de geboorte van ‘eenvroegbegin’. We ontdekten de ondernemer in onszelf. 

 

together

Opstaan voor jezelf

We voelen allebei dat dit het is. Dat dit is wat we willen: mensen leren om op te staan voor zichzelf. 

Wij zijn nu ondernemers die werken aan het creëren van online communities door het ontwikkelen van digitale cursussen. Saonah richt zich daarbij op mindset en Eduard werkt graag op therapeutische basis. De reis die we - eerst los van elkaar en daarna samen - hebben doorgemaakt maakt dit mogelijk. Om zo anderen mee op reis te nemen, zodat ze hun volledige potentie ontdekken.

 

togetheronline

Co-founders

Ontmoet de oprichters

1

Eduard Dumee

ROT-coach voor innerlijke rust

“Ik ben er achter gekomen dat er niets of niemand is die je meer voldoening kan geven dan jijzelf. En ook dat je daarvoor een bepaalde innerlijke rust en helderheid nodig hebt. Ik heb het gebrek daaraan aan den lijve ondervonden toen ik op een gegeven moment opgenomen was in een psychiatrisch ziekenhuis.

Ik heb inmiddels via bepaalde routines een lifestyle weten te ontwikkelen die het beste uit mezelf en anderen haalt. Tijdens dit proces vond ik een zielsverwant en later levenspartner in Saonah. Nu ontwikkelen we samen interactieve cursussen die helpen om de oneindige potentie van je lichaam en geest te ontgrendelen. De belangrijkste basis is dat we onszelf of de natuur daarbij niet overvragen. Een betere wereld, begint in jezelf.”

1

Saonah Viane

Holistisch mindset coach

“Ik vind het belangrijk dat wij als mensen niet alleen het beste uit onszelf halen, maar tegelijkertijd ook een positief effect hebben om de wereld om ons heen:  de dieren, onze planeet en je medemens. Ik richt me op wat je als mens nodig hebt voor persoonlijke groei. Ik zie ‘eenvroegbegin’ als middel om anderen te helpen het maximale uit hun leven te halen. 

Ik deel graag mijn inzichten en werk daarom ook als influencer die aandacht vraagt voor veganisme en duurzaamheid. Het fijne aan de samenwerking met Eduard is dat we alles kunnen bespreken. We doorzien elkaars belemmeringen en kunnen van daaruit op ieder moment weer samen op zoek naar die groei, die vrijheid en de verbinding. Met onszelf en met de ander.”

 

Droompartners

1

“Wij vonden elkaar via Instagram en zijn sindsdien onafscheidelijk. Een gezamenlijke liefde en zorg voor al het levende om ons heen is wat ons bindt. Saonah leerde van Eduard hoe ze écht goed haar afval kon scheiden. Hij leerde van haar allemaal nieuwe plantaardige recepten. 

Wij herkennen elkaars verleden en ook onze visie op de toekomst ligt op één lijn. We móesten wel samen iets opzetten. Dat maakt het soms best lastig. Je bent naast liefdespartners opeens ook zakelijke partners. Onze oplossing is om alles bespreekbaar te maken. Dat maakt dat we elke dag nog tegen elkaar zeggen: Goedemorgen droomvrouw! Goedemorgen droomman!’ De start van een intense en waardevolle werkdag.” 

Download hier je gratis e-book over hoe jij met goede gezonde gewoontes, boven jezelf uit kunt stijgen

Je vindt hierin praktische tips, een aantal vlijmscherpe reflectievragen en volop inspiratie om het anders te doen. Zodat jij een meer rustige, maar gedreven, nieuwe versie van jezelf wordt. 

 

 

Give it to me!