from Fall to Rise

Een seizoensgebonden 1:1 coachingstraject die ervoor zorgt dat jij je dromen ontdekt én leeft. 6 maanden lang ga jij aan de slag met innerlijke transformatie naar uiterlijke manistatie. 

 

 • Wat als je weet dat je nu ergens werkt waar jouw toekomst niet ligt?
 • Wat als je droomt van iets anders maar niet weet waar je moet beginnen en hoe je dit moet bereiken?
 • Wat als je in je eentje blijft fantaseren en zonder stok achter de deur de stappen niet zet?
 • Wat als jij de drukt voelt van het nieuwe jaar en graag eindelijk eens je doelen wil bereiken?
 • Wat als jij jezelf niet helemaal durft te zijn?
 • Wat als jij het contact met jezelf kwijt bent en niet eens weet wie je bent en wat je eigenlijk wilt?
 • Wat als jij alleen maar denkt in beperkingen en niet in mogelijkheden, omdat je bang bent dat je faalt?
 • Wat als je nooit echt hebt nagedacht over wat voor jou belangrijk is?
 • Wat als je het gevoel hebt dat je vastloopt in het leven?
 • Wat als jij je hele leven lang wacht tot het perfecte moment?

 

 

Ik heb goed nieuws voor je, je hóeft je niet zo te voelen

Als je gelooft en voelt dat jij tot alles in staat bent, dan gaat jouw leven radicaal veranderen. Maar als jij jezelf altijd klein hebt gehouden, kan je niet eens zien hoe het is aan de andere kant. Maar kijk maar over dat muurtje lief mens, there is a whole nother world. Die wacht tot jij in je grootsheid stapt en gaat voor wat je belangrijk vindt. 


En daarbij is het nodig om te weten wat jij wilt en wat jij kan. Heel veel mensen werken gemiddeld 40 uur per week. Maar waar werk jij precies voor? Is het om je lasten te betalen en uit te kijken naar het weekend? Is dat voor jou leven? Wat zijn je concrete doelen en plannen en welke stappen en tools heb je nodig? Dit zijn de meest levendige jaren van je leven. Dus wat ga je doen?

Ik herken deze struggles maar al te goed. 

Ik keek altijd jaloers naar mensen die deden wat ik graag wilde. Die deden wat ze leuk vonden en daar zelfs hun brood mee verdienden. Mijn ochtendroutine bestond uit urenlang YouTube kijken. Na afloop voelde ik me onzeker en keek ik teleurstellend om me heen. Waarom hadden zij het gemaakt en moest ik haasten naar mijn baan  die me niet gelukkig maakte en thuiskomen in een huis en relatie waar ik niet blij mee was. Het was niet dat ik niet dankbaar was voor wat ik allemaal wel had, maar ik voelde dat er meer in mij en in het leven zat.


Toen ik de shift maakte van slachtofferrol naar volledig verantwoordelijkheid nemen voor waar ik op dat moment stond in mijn leven, veranderde alles. 

Alles wat ik droomde is uitgekomen. Ik heb al over de 100 mensen (en dieren) mogen helpen. Als anderen het kunnen, dan kan jij dat ook. Laat je nooit tegenhouden. Waar een wil is, is jouw weg. Dit is jóuw leven. Maak er wat moois van. 

Als coach spiegel ik je, stel ik je kritische vragen, zet ik jou aan om tot actie over te gaan, herken ik angst stukken, hou ik je verantwoordelijk voor wat je werkelijk wilt, doorzie ik ego based gedachten en gedragingen en werk ik vanuit intuïtie en helder voelen. Met mijn eigen ervaring als jarenlange ondernemer met kennis van sales, marketing, social media, vormgeving, manifesteren wij samen jouw droomleven.

 

Twijfel je? Laten we dit dan samen onderzoeken in een vrijblijvend gesprek die je hier in kunt boeken in mijn agenda!

 

 

I'm in

We werken samen met de energie van de seizoenen. Beginnend met:


From Fall - November- December- Januari


In deze sessies keren we naar binnen toe, zoals de dieren en de natuur dit ook doen.. Deze periode is uitermate geschikt voor diep innerlijk werk. Je gaat vast vooruit dromen naar wat 2023 jouw meest fantastische jaar zou maken en welke blokkades jij ervaart om niet voluit dit nu al te leven. Ik help je met je innerlijke transformatie door middel van reflectie oefeningen, het doorbreken van negatieve en angst gebaseerde overtuigingen. 


In een dreamboard sessie gaan wij samen ontdekken wat jij graag wilt doen in het leven. Je gaat leren groots dromen en in die grootsheid van jezelf te stappen. 


To Rise - Februari- Maart - April

Dit is de periode waarin je volledig afscheid hebt genomen van de kleine versie van jou. Ik help je om focus te behouden voor wat je echt wilt. Ik hou je verantwoordelijk. Ik help je naar een liefdevolle en krachtige versie van jezelf en ik geef je tools voor energiewerk, tijdmanagement en focus. 


Dit alles doen wij in een veilige online plek waarin je alles mag vragen en delen. 


Jij bent zelf:

Gedreven

Ambitieus

Klaar voor echt verandering

Een action taker

Bereid om tijd en geld in jouw persoonlijke groei te steken 

 

 

Na from Fall to Rise:

 • Heb jij helder waar jij dromen en passies liggen

 • Heb jij een doelgericht, praktisch en concreet uitvoerbaar stappenplan om dit te realiseren

 • Heb je een volle overtuiging in je eigen dromen & ideeen

 • Zit jij bomvol motivatie, rust en inspiratie om er helemaal voor te gaan

 • Weet jij hoe je kunt denken in mogelijkheden en oplossingen en laat je je niet langer tegenhouden door beperkingen en tegenslagen

 • Heb jij een ijzersterke mindset die alles aan kan

 • Leef jij in harmonie met de seizoenen waardoor jij optimaal gebruik maakt van manifestatie

 • Zijn je dromen niet langer fantasie maar werkelijkheid voor je geworden

 • Zit jij heerlijk in je vel omdat je de dingen doet die jou 100 % gelukkig maken

Plan hier jouw gratis inspiratie call in