Lieve vrouw

bb

Als je gelooft en voelt dat jij tot alles in staat bent, dan gaat jouw leven radicaal veranderen. Maar als jij jezelf altijd klein hebt gehouden, kan je niet eens zien hoe het is aan de andere kant. Maar kijk maar over dat muurtje lief mens, there is a whole nother world. Die wacht tot jij in je grootsheid stapt en gaat voor wat je belangrijk vindt. 


En daarbij is het nodig om te weten wat jij wilt en wat jij kan. Heel veel mensen werken gemiddeld 40 uur per week. Maar waar werk jij precies voor? Is het om je lasten te betalen en uit te kijken naar het weekend? Is dat voor jou leven? Wat zijn je concrete doelen en plannen en welke stappen en tools heb je nodig? Dit zijn de meest levendige jaren van je leven. Dus wat ga je doen?


In mijn nieuwste 1 op 1 traject from Fall to Rise help ik jou.


From Fall to Rise


Een 3 maanden coaching traject waarin ik jou 1 op 1 begeleid naar de meest krachtige en open persoon die alles kan bereiken wat ze wil. 

Voor de vrouwen die wéten dat ze toe zijn aan verandering. 

Voor de vrouwen die voelen dat er meer in hen zit dan nu naar buiten komt

Voor de vrouwen die echt actie willen ondernemen

Voor de vrouwen die dromen van een ander leven


Maar niet weten hoe. Hoe ze verandering kunnen aanbrengen. Hoe ze stappen kunnen zetten. Hoe ze die volledige potentieel kunnen benutten. Hoe ze hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen benutten. Hoe ze hun droomleven kunnen manifesteren. Hoe ze kunnen leven van hun idealen. Hoe ze het vol blijven houden. 

We werken samen met de energie van de seizoenen. Beginnend met:


From Fall - November- December:


In deze sessies keren we naar binnen toe, zoals de dieren en de natuur dit ook doen.. Deze periode is uitermate geschikt voor diep innerlijk werk. Je gaat vast vooruit dromen naar wat 2022 jouw meest fantastische jaar zou maken en welke blokkades jij ervaart om niet voluit dit nu al te leven. Ik help je met je innerlijke transformatie door middel van reflectie oefeningen, het doorbreken van negatieve en angst gebaseerde overtuigingen. 


In een dreamboard sessie gaan wij samen ontdekken wat jij graag wilt doen in het leven. Je gaat leren groots dromen en in die grootsheid van jezelf te stappen. 


To Rise - Januari

Dit is de periode waarin je volledig afscheid hebt genomen van de kleine versie van jou. Ik help je om focus te behouden voor wat je echt wilt. Ik hou je verantwoordelijk. Ik help je naar een liefdevolle en krachtige versie van jezelf en ik geef je tools voor energiewerk, tijdmanagement en focus. 


Dit alles doen wij in een veilige online plek waarin je alles mag vragen en delen. 


Jij bent zelf:

Gedreven

Ambitieus

Klaar voor echt verandering

Een action taker

Bereid om tijd en geld in jouw persoonlijke groei te steken 

 

 

xx

Over Saonah

1

Als coach spiegel ik je, stel ik je kritische vragen, zet ik jou aan om tot actie over te gaan, herken ik angst stukken, hou ik je verantwoordelijk voor wat je werkelijk wilt, doorzie ik ego based gedachten en gedragingen en werk ik vanuit intuïtie en helder voelen. Met mijn eigen ervaring als jarenlange ondernemer met kennis van sales, marketing, social media, vormgeving, manifesteren wij samen jouw droomleven.

 

Twijfel je? Laten we dit dan samen onderzoeken in een vrijblijvend gesprek die je hier in kunt boeken in mijn agenda!

 

Ik ga er helemaal voor!