eenvroegbegin

Wij helpen je om vanuit eigen kracht de oneindige potentie van je lichaam en geest te ontgrendelen.

Via heldere en makkelijk te nemen stappen geven we jou het zelfvertrouwen en de zekerheid terug die je nodig hebt om vol overtuiging te gaan voor wat jij belangrijk vind

Vertel me meer

eenvroegbegin

Haal het beste uit jezelf én zorg tegelijkertijd op een positieve manier voor je medemens en alle andere levende wezens om je heen

1

Dit zijn wij

Twee ambitieuze wereldverbeteraars uit Rotterdam. Als online coaches leren we je met een liefdevolle blik naar jezelf kijken en van daaruit te doen wat je niet durft.

Over ons

1

Zo werken wij

Met onze interactieve cursussen krijg je het inzicht en de helderheid om zelf vol overtuiging te kiezen “Ja, hier leef ik voor!’ Wij bieden je een warme community met gelijkgestemden.

Onze cursussen

1

Gratis gesprek

Een vroeg begin is het halve werk. Wie weet is een gesprek met ons voor jou dat begin. Laat we het gewoon samen gaan onderzoeken. Wij helpen je op weg naar helderheid.  

Boek je gesprek

Wij willen je graag leren kennen

Boek nu een GRATIS gesprek met ons. Zodat we samen kunnen kijken naar hoe jij je potentie maximaal kunt benutten. Hoe je jouw geweldige plannen op een heldere manier tot bloei kan brengen.

Dit is wat je van het gesprek kunt verwachten:

  • We gaan samen kijken naar waar jouw twijfels zitten
  • We geven je inzicht in hoe je vol overtuiging kunt gaan voor wat jij belangrijk vindt
  • Je krijgt helderheid in welke oplossing het beste bij jou past 
  • Je voelt wat het betekent om in je kracht te gaan staan
  • Voel de rust die we je kunnen gaan brengen

Luister naar je hart en gun jezelf dat gesprek.

 

Ga direct naar onze agenda

Gepassioneerd op de rem

1

Kom jij moeilijk uit je comfort-zone? Wil je eigenlijk een ander leven, maar  zit voor je gevoel vast in je huidige levensstijl? 

Ook wij leefden jarenlang zonder echt te voelen: ‘dit is het’ en ‘hier leef ik voor’. Het maakt dat de dagen voorbij vliegen. Terwijl je eigenlijk wilt kunnen terugkijken op een leven vol voldoening, waar jij het maximale uit hebt gehaald. Wij hebben die omslag kunnen maken en dus kan jij dat ook! Ga met ons in gesprek, als bewijs naar jezelf dat je nu echt verandering wilt. 

 

Vertel me meer

Verslaafd aan zelfontwikkeling

1

Lees jij 10 boeken tegelijk? Schrijf jij je in voor elk gratis e-book en webinar?

Wij herkennen dat. De constante zoektocht naar jezelf, wie je bent, wie je wilt zijn. Naar het antwoord op de vraag: hoe kun je nu écht gelukkig zijn en blijven? Het is mooi dat je zoveel wilt leren over jezelf, maar het is kan ook té overweldigend zijn. Want wanneer is het genoeg en wanneer biedt iets écht resultaat? In een gesprek met ons kom je er achter waar je nu écht behoefte aan hebt.

Vertel me meer

Vastgelopen entrepreneur

1

Je voelt dat er als ondernemer heel veel in jou zit. Je hebt zoveel plannen en ideeën. Maar toch loop je vast.

Het ondernemerschap is geweldig. Het is een achtbaan van zelfontwikkeling, duizenden plannen en ideeën. Bij de uitvoering gaat het wringen. Dit is ons ook overkomen. Je wilt alles ‘perfect’ doen en bent bang om verkeerde keuzes te maken. Graag kijken we in een gesprek mee met wat jou nu écht tegenhoudt. Zodat jij weer kunt gaan genieten van de creativiteit van het ondernemerschap.

 

Vertel me meer

Open maar onzeker

1

Je weet dat je niet voldoende in jezelf gelooft en dat dit je remt om volledig je mooiste leven te leven.

Het kan je leven klein en donker maken: een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Terwijl we gemaakt zijn om hier op aarde groots te zijn. Om volledig in ons zelf te geloven dat we alles aankunnen. Om vanuit die basis in onszelf te durven doen wat we zo graag willen. Je zelfvertrouwen de pan uit laten rijzen is ook voor jou weggelegd. Begin die reis nu en boek een een gratis gesprek.

 

Vertel me meer

Reviews

Reviews

Margot
Ik besef nu dat ik mijn gedachten niet ben. Als ik onrustig ben neem ik sneller tijd voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik er sneller wat aan kan doen en sneller uit die vibe ben. De cursus is zo waardevol en jullie inzet zo maximaal. Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb gedaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Josefine
De opdrachten waren een mooie houvast om stil te staan bij mezelf en mijn eigen ontwikkeling en te kijken waar ik heen wil. Maar ook nieuwe vriendschappen opgedaan! <3 Een hele bijzondere groep mensen waar alles mee gedeeld kan worden en waar iedereen heel supportive is richting elkaar. Een enorm gevoel van saamhorigheid en verbinding.
Jaleesa
Geen rotcoach, maar beste coach ever.

Wij willen je graag leren kennen.  Samen een blik werpen op hoe jij al je  potentie én plannen op een heldere manier tot bloei kan brengen. 

Wij kunnen je op een interactieve en vrije manier helpen om extra waarde voor jezelf te creëren. Wij helpen je vanuit het besef dat we zelf ook enorm zoekende zijn geweest. Iedereen heeft dit soort hulp nodig: zodat je jezelf vanuit liefdevolle aandacht weer in de doe-stand kunt zetten.

Ja, ik wil kennismaken