eenvroegbegin

Wij helpen je aan nieuwe resultaten door vroeg op te staan

Leer vanuit rust en focus vol te gaan voor wat écht belangrijk voor jou is

eenvroegbegin is het halve werk

Alles wat je tot nu toe in je leven hebt gecreëerd, is een resultaat van je gewoontes. Maar sommige remmen je af.
Het is nu tijd om deze te veranderen in gewoontes die wél behulpzaam zijn.

 

En dat begint in de ochtend

1

Dit zijn wij

Twee ambitieuze wereldverbeteraars uit Rotterdam. Als online coaches leren we je met een liefdevolle blik naar jezelf kijken en van daaruit te doen wat je niet durft.

Over ons

1

Zo werken wij

Met onze interactieve cursussen krijg je het inzicht en de helderheid om zelf vol overtuiging te kiezen “Ja, hier leef ik voor!’ Wij bieden je een warme community met gelijkgestemden.

Onze cursussen

1

Gratis gesprek

Een vroeg begin is het halve werk. Wie weet is een gesprek met ons voor jou dat begin. Laat we het gewoon samen gaan onderzoeken. Wij helpen je op weg naar helderheid.  

Boek je gesprek

Gepassioneerd op de rem

twijfel

Kom jij moeilijk uit je comfort-zone? Wil je eigenlijk een ander leven, maar zit je voor je gevoel vast in je huidige levensstijl? 

Ook wij leefden jarenlang zonder echt te voelen: ‘dit is het’ en ‘hier leef ik voor’. Het maakt dat de dagen voorbij vliegen. Terwijl je eigenlijk wilt kunnen terugkijken op een leven vol voldoening, waar jij het maximale uit hebt gehaald. Wij hebben die omslag kunnen maken en dus kan jij dat ook! Sluit je bij ons aan, als bewijs naar jezelf dat je nu echt verandering wilt.

Vertel me meer

Verslaafd aan zelfontwikkeling

verslaafd

Lees jij 10 boeken tegelijk? Schrijf jij je in voor elk gratis e-book en webinar?

Wij herkennen dat. De constante zoektocht naar jezelf, wie je bent, wie je wilt zijn. Naar het antwoord op de vraag: hoe kun je nu écht gelukkig zijn en blijven? Het is mooi dat je zoveel wilt leren over jezelf, maar het kan ook té overweldigend zijn. Want wanneer biedt iets echt resultaat? Met onze cursus gaan wij jou leren ontdekken wat je diepere verlangen is. Wat is hetgeen waar je echt naar op zoek bent.

Lees meer

Je wilt meer rust & positieve gedachten en gevoelens

onzeker maar wil meer

Je weet dat je niet voldoende in jezelf gelooft en dat dit je remt om volledig je mooiste leven te leven.

Het kan je leven klein en donker maken: een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Ook wij komen van deze plek. Terwijl we gemaakt zijn, hier op aarde, om groots te zijn. Om volledig in ons zelf te geloven dat we alles aankunnen. Om vanuit die basis te durven doen wat we zo graag willen. Je zelfvertrouwen de pan uit laten rijzen, is ook voor jou weggelegd. Wij helpen jou graag om op een andere manier naar het leven te kijken. Een manier die jou vooruit gaat helpen. Tijd voor een restart. Let’s go!

Vertel me meer

Reviews

Reviews oud-cursisten

Margot
Als ik onrustig ben neem ik sneller tijd voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik er sneller wat aan kan doen en sneller uit die vibe ben. Wat jullie doen is zo waardevol en jullie inzet zo maximaal. Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb gedaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Josefine
De opdrachten waren een mooie houvast om stil te staan bij mezelf en te kijken waar ik heen wil. Maar ook nieuwe vriendschappen opgedaan! <3 Hele bijzondere groep mensen die heel supportive is richting elkaar. Een enorm gevoel van saamhorigheid en verbinding.
Moniek
Het voelde allemaal heel betrokken. Ik kon voelen dat jullie er voor ons en mij waren. En het contact met jullie was super laagdrempelig. Ik voelde mij gehoord, welkom en uniek. Dankjewel voor de geweldige tijd. Ik heb nog veel te leren en dikke kans dat ik nog een cursus bij jullie volg 💚

Download hier je gratis e-book over hoe jij met goede gezonde gewoontes, boven jezelf uit kunt stijgen

Je vindt hierin praktische tips, een aantal vlijmscherpe reflectievragen en volop inspiratie om het anders te doen. Zodat jij een meer rustige, maar gedreven, nieuwe versie van jezelf wordt. 

 

 

Give it to me!