* NIEUW *

Wij gunnen iedereen de vruchten van een vroeg begin. Het gevoel van uitgerust wakker worden, terwijl de wereld nog slaapt. In de stilte je eigen stem weer horen. Een vertrouwd geluid dat jou energie geeft om te leven zoals jij dat wilt. Kalm, bewust en geïnspireerd.
Met een heldere en ontspannen blik stap jij jouw wereld in. Met een bekrachtigende voorbereiding waarmee je jouw balans weet te houden.

Het zijn intenties die je hebt omgezet in voedende rituelen die bijdragen aan jouw welzijn.

Als het goed gaat met jou, gaat het goed met de wereld waarin jij leeft. Omdat jij jezelf het belangrijkste project in je leven hebt gemaakt.

Welkom bij Eenvroegbegin.

 

De gratis Eenvroegbegin: 'Digitale Detox' mini-cursus start op 29 juni 2022. Twee weken voor aanvang is het mogelijk om je hiervoor in te schrijven via deze website.

Breng me naar jullie Instagram

Reviews

Reviews oud-cursisten

Margot
Als ik onrustig ben neem ik sneller tijd voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik er sneller wat aan kan doen en sneller uit die vibe ben. Wat jullie doen is zo waardevol en jullie inzet zo maximaal. Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb gedaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Josefine
De opdrachten waren een mooie houvast om stil te staan bij mezelf en te kijken waar ik heen wil. Maar ook nieuwe vriendschappen opgedaan! <3 Hele bijzondere groep mensen die heel supportive is richting elkaar. Een enorm gevoel van saamhorigheid en verbinding.
Moniek
Het voelde allemaal heel betrokken. Ik kon voelen dat jullie er voor ons en mij waren. En het contact met jullie was super laagdrempelig. Ik voelde mij gehoord, welkom en uniek. Dankjewel voor de geweldige tijd. Ik heb nog veel te leren en dikke kans dat ik nog een cursus bij jullie volg 💚