eenvroegbegin

Als jij leert om helemaal tot in de kern goed voor jezelf te zorgen, zorg je daardoor ook beter voor de wereld om je heen

Daarom focussen wij op zelfzorg, zelfliefde, zelfheling en daarmee zelfredzaamheid. 

Breng me verder

'Wij helpen je om vanuit eigen kracht de oneindige potentie van je lichaam en geest te ontgrendelen, zodat je vol overtuiging kunt gaan voor wat jij belangrijk vindt'

 

 eenvroegbegin 'RE-START'

1

Een 6-weekse cursus waar jij voorop staat

Deze cursus start 30 augustus. Je leert in deze cursus hoe jij je perfecte ochtendroutine voor jezelf kunt creëren en meer liefde voor jezelf kunt cultiveren.

Wat je hier uithaalt voor jezelf?

  • Meer rust in je lichaam & geest
  • Fijne ochtendroutine die bij jóú past
  • Gezonde gewoontes
  • Kick-start van je dag
  • Meer inzicht in jezelf 

P.S. al bijna 100 cursisten gingen jou voor! Ben jij de volgende?

Vertel me meer!

N o u r i s h 

lovef

Wij helpen mensen die een moeizame relatie met voeding hebben, naar een leven vol balans, geluk en zelfacceptatie. Middels een online 6 weekse cursus nemen wij jou aan de hand mee in een proces die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te strijden. 

Ik wil meer lezen

from Fall to Rise

xx

Een 1 op 1 coaching traject van 10 weken, door Saonah. Zij helpt bewuste gedreven vrouwen die niet blij zijn met hun huidige levensstijl om hun droomleven te ontdekken en manifesteren. 

  • Na dit traject weet jij helder wat je het liefste wil gaan doen in je leven. 
  • Heb je een helder en concreet plan om dit bereiken
  • Kun je afbouwen of stoppen met het werk wat je geen voldoening geeft
  • Leef jij je leven met plezier, zingeving en energie
  • Weet jij beter waar jouw blokkades zitten en hoe je die kunt doorbreken

Lees meer

Reviews

Reviews

Margot
Ik besef nu dat ik mijn gedachten niet ben. Als ik onrustig ben neem ik sneller tijd voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik er sneller wat aan kan doen en sneller uit die vibe ben. De cursus is zo waardevol en jullie inzet zo maximaal. Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb gedaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Josefine
De opdrachten waren een mooie houvast om stil te staan bij mezelf en mijn eigen ontwikkeling en te kijken waar ik heen wil. Maar ook nieuwe vriendschappen opgedaan! <3 Een hele bijzondere groep mensen waar alles mee gedeeld kan worden en waar iedereen heel supportive is richting elkaar. Een enorm gevoel van saamhorigheid en verbinding.
Annelien
Het voelde allemaal heel betrokken. Ik kon voelen dat jullie er voor ons en mij waren. En het contact met jullie was super laagdrempelig. Ik voelde mij gehoord, welkom en uniek. Dankjewel voor de geweldige 3 weken. Ik heb nog veel te leren en dikke kans dat ik nog een cursus bij jullie volg 💚

Download hier je gratis e-book over hoe jij met goede gezonde gewoontes, boven jezelf uit kunt stijgen

Je vindt hierin praktische tips, een aantal vlijmscherpe reflectievragen en volop inspiratie om het anders te doen. Zodat jij een meer rustige, maar gedreven, nieuwe versie van jezelf wordt. 

 

 

Give it to me!