eenvroegbegin

In alle rust je week afsluiten en beginnen

Eenvroegbegin Van de Avond (nieuw!)

Voor meer rust, focus en tijd voor jezelf ga jij elke zondagavond aan de slag met je avondroutine

Dit programma bestaat uit 8 zondagse Zoom-sessies van 19:00 tot 21:00. We werken dan gezamenlijk opdrachten uit die je helpen om afscheid te nemen van overprikkeling. Daarnaast heb je toegang tot een besloten community met gelijkgestemden en coaches die jouw stok achter de deur zijn.

Meld je aan om wekelijks jezelf te omringen met echte goalgetters en structureel aan de slag te gaan met jouw gezonde goede gewoontes. 

Start: 6 maart 2022

Meld me aan!

Reviews

Reviews

Margot
Ik besef nu dat ik mijn gedachten niet ben. Als ik onrustig ben neem ik sneller tijd voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik er sneller wat aan kan doen en sneller uit die vibe ben. De cursus is zo waardevol en jullie inzet zo maximaal. Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb gedaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Josefine
De opdrachten waren een mooie houvast om stil te staan bij mezelf en mijn eigen ontwikkeling en te kijken waar ik heen wil. Maar ook nieuwe vriendschappen opgedaan! <3 Een hele bijzondere groep mensen waar alles mee gedeeld kan worden en waar iedereen heel supportive is richting elkaar. Een enorm gevoel van saamhorigheid en verbinding.
Annelien
Het voelde allemaal heel betrokken. Ik kon voelen dat jullie er voor ons en mij waren. En het contact met jullie was super laagdrempelig. Ik voelde mij gehoord, welkom en uniek. Dankjewel voor de geweldige 3 weken. Ik heb nog veel te leren en dikke kans dat ik nog een cursus bij jullie volg 💚

Download hier je gratis e-book over hoe jij met goede gezonde gewoontes, boven jezelf uit kunt stijgen

Je vindt hierin praktische tips, een aantal vlijmscherpe reflectievragen en volop inspiratie om het anders te doen. Zodat jij een meer rustige, maar gedreven, nieuwe versie van jezelf wordt. 

 

 

Give it to me!